Over Golden Rose België

Golden Rose is een professioneel Make-Up merk dat gestart is in 1983 in Turkije voor schoonheidsspecialistes, visagistes en andere professionelen.
Hierdoor vindt je onze producten dan ook vaak bij deze professionele verdeelpunten of bij ons rechtstreeks online via een professional bij u in de buurt. Golden Rose Make-Up heeft een zeer hoge kwaliteit van producten en deze zijn dierenproefvrij, sinds 2016 concentreren we ons dan ook zeer hard op de kleurvastheid en kleurcorrectheid van de producten bovenop onze vaste kwaliteitscontroles. Dit doen we zodat u steeds dezelfde vertrouwde kleur en kwaliteit van producten geleverd krijgt.

Golden Rose België is een dochteronderneming van Total Beauty Shop in Bree en Golden Rose is in België sinds 2011 verkrijgbaar en sinds 2013 heeft Total Beauty Shop de verdeling in België op zich genomen.
Door onze structuur en grote opslag is het mogelijk 99% van de producten de volgende dag bij u te leveren in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Golden Rose België heeft ook meerdere visagistes en andere klantendienstmedewerkers waardoor je steeds bij onze klantendienst terecht kan voor de meest uiteenlopende vragen gaande van de kwaliteit en kleur van het product tot de ligging van een specialist bij u in de buurt.
Ook krijg je de grootst mogelijke steun zowel marketingtechnisch, grafisch als door middel van opleidingen.

Magazijn Duitsland

Ook verkopen we alle producten aan groothandelsprijzen speciaal voor schoonheidsspecialiste(s)n, kappers en andere professionelen. Deze kunnen ook terecht op onze helpdesk en genieten ook van onze snelle leveringen zoals alle particulieren.
Wens je een professioneel account aan te maken kan je bovenaan elke pagina drukken op professioneel account en hier een nieuw account aanmaken, dit wordt dan binnen 1-3 werkdagen door onze administratieve diensten behandelt.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of problemen hebben kan je contact opnemen met onze klantendienst

 

Alvast bedankt voor je bezoek

Golden Rose België